מאמרים


התייעלות אנרגטית בתעשיית המזון
מאת: ג.ו. קרור

תעשיית המזון בישראל ענפה מאוד. קצת נתונים יבשים על התעשייה שמגלגלת מילארדי שקלים בשנה: ענף המזון בישראל כולל פעילות תעשייתית ומסחרית והוא אחד מהענפים המרכזיים במשק. ענף ייצור ויבוא מזון מגלגל כ-80 מיליארד ₪ בשנה ובישראל מפעלי מזון רבים ומשווקים קמעוניים רבים המוכרים את הסחורה ללקוח הקצה. רשתות השיווק המובילות והגדולות כגון שופרסל, מגה, רמי לוי וכדומיהם מהווים את נתח השוק הגדול בישראל.

למאמר המלא

התייעלות אנרגטית בבתי מלון
מאת: ג.ו. קרור

בתי מלון רבים משתמשים ברמת אנרגיה גבוהה מאוד. הם עובדים 24 שעות ביממה, שבעה ימים בשבוע ללא הפסקה ומשתמשים בהמון מוצרי חשמל כמו מקררים, מכונות כביסה , מייבשי כביסה, מדיחי כלים וכדומה. בכדי לפתור את בעיית הזיהום אוויר והעלות הגבוהה שבשימוש בחשמל, בתי מלון רבים פונים ומבקשים לבצע תהליכי התייעלות ובכללם התייעלות אנרגטית.

למאמר המלא

התאמה הפעילות לתעריפי חברת חשמל
מאת: ג.ו. קרור

אחד האמצעים הזמינים והחסכוניים ביותר עבור התייעלות אנרגטית בתעשייה, הינו התאמה של פעילות הארגון לתעריפי חברת החשמל, אשר מוצעים במסלולים מיוחדים למגזר התעשייתי.

למאמר המלא

השפעות משבר האנרגיה על איכות הסביבה
מאת: ג.ו. קרור

קיימים יחסי גומלין ישירים, עקיפים ומורכבים בין האנרגיה המנוצלת על ידי האדם ובין איכות הסביבה. חשוב לדעת כי ניצול בלתי מרוסן או מבוקר של אנרגיה במאה שנים האחרונות מבחינת תהליכי הפקה, ייצור ושימוש הוביל לפגיעה סביבתית חמורה,

למאמר המלא

החשיבות של התייעלות אנרגטית בתעשייה
מאת: ג.ו. קרור

בעשורים האחרונים גוברת המודעות הציבורית באשר לנזקים סביבתיים הנגרמים בתהליכי הפקת החשמל. בשל כך מקנות מדינות רבות חשיבות גדולה לעידוד תהליכי התייעלות אנרגטית.

למאמר המלא

עמוד 1 מתוך 1
סה"כ נמצאו: 5
     
בין לקוחותינו
לקבלת המדריך לחיסכון באנרגיה ולשיפור תפוקת המדחסים בחינם
שם :
טלפון:
מייל: